April 2024 г.
показахме 83302 реклами
13.05.2024 г.
показахме 2221 реклами

Защо да ни изберете ?

  1. безплатно показване (импресии)
  2. заплащаш за импресия или/и клик
  3. адаптиращ се рекламен HTML5 формат
  4. използвай шаблони за бързо и лесно графично оформление
  5. възложи ни изготвянето на привличащи посетителите послания
  6. скоро централизирано ще управляваш рекламите си до тогава ние ще го правим
Защо да ни изберете?

Сподели за нас:

Смартфон със сайт Интерестал

Таргетиране


Монитор
  • по аудитория: жени, мъже, бизнес
  • по държава
  • по селище в България
  • по домейн (сайт)
  • по URL
  • по съдържани думи
  • по език на съдържанието в страницата

Подробно за Таргетирането

Привличане на посетители

Ние ще подобрим вашите рекламни послания за да привлекат повече посетители към вашите услуги и продукти. Възползвайте се СЕГА! Услугата ни е БЕЗПЛАТНА, но не за дълго!

Как да започна да рекламирам?

Първо се свържете с нас да разберем, как можем да сме ви полезни. За да започнете да рекламирате първо трябва да заплатите по банков път избрана от вас сума в лева, например 50 лева. Ние ще ви направим акаунт и ще преобразуваме вашата сума в евро по курса за деня. Всеки път когато посетител кликне на ваша реклама излъчена на сайт на Издател, нашата платформа приспада от вашата сума ЕВРО центове, колкото струва цената на едно кликане в съответния сайт на Издателя. Цената на клик във всеки сайт можете да намерите по-долу.

Заплатете по банков път - Вариант 1

  1. Свържете се с нас за начини на плащане и друго каквото ви интересува. Ще ви изпратим проформа-фактура. След заплащане ние ще ви направим акаунт в Ads Smartolution. Няма да ви оставим сами - ще ви обясним как да го ползвате, как да да си въведете реклами, също така ние можем да въведем част от рекламите ми.

За клиенти на bgRENTaSITE.com - Вариант 2

  1. Клиентите закупили пакет за сайт услуги получават ваучер автоматично, който е част от пакета.

Реклама в следните издателски сайтове

interestal.com/bg
interestal.com bg
https://interestal.com/bg/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Българска версия на interestal.com. Портала си е поставил за цел да бъде Интересен, Полезен и Положителен. Съдържа 10 под сайта, които имат отделна статистика в Рекламната ни Мрежа. Рекламните площи са разположени в общите за портала страници - начална, новини, игри, за портала, помощ за работа с портала, контакти, условия и други.


interestal.com/en
interestal.com en
https://interestal.com/en/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Английска версия на interestal.com - Интересен, Полезен и Положителен портал.


idei.interestal.com
Идеи
https://idei.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Услуга част от портала Интерестал. Идеите са за подаръци, срещи, настроение, професии и селфи. От своя страна идейните решения за подаръци са разделени за жени, мъже и деца. Идеите за срещи са разделени по градове.

Удобно е за таргетиране по една от думите мъже, жени, деца, срещи, настроение, селфи или име на град, за който има идеи за срещи. Ако се посещават страници за идеи за срещи в София, вероятно човека е от София и Ads.Smartolution.com ще показва реклами настроени да се показват при съдържане на дума София (sofia).
Ако се посещават страници с идеи за професии, тогава може би трябва да предложите работа чрез рекламата си.



anketi.interestal.com
Анкети
https://anketi.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Услуга част от портала Интерестал. Дава възможност хората да гласуват в проучванията, които пожелаят. Категориите на анкетите са за бизнес, мъже, жени, родители, ученици и категория обща за всеки. Желаещите, може да предлагат анкети за безплатно включване в портала. Предложенията подлежат на одобрение. Одобряват се анкети, които биха били полезни на по-голяма част от обществото. Поради тази причина не се одобряват анкети от вида "Да си отворя ли кафене в гаража до блока?".


Удобно е за таргетиране по една от думите мъже, жени, родители, ученици или всеки. Ако мъж отговаря на анкети на тема мъже, вероятно е мъж и рекламната ни мрежа ще показва реклами настроени да се показват при съдържане на дума мъж. Аналогично и при други ключови думи жени, ученици, родители, всеки.



kasmet.interestal.com
Изтегли си късметче
https://kasmet.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.05

Късметчета за мъже, жени, деца и за цялото семейство. Късметчета за всеки случай.

Изтегли късметче за деня за да се зарадваш. Статии относно късмета.



alarma.interestal.com
Онлайн часовник с аларма
https://alarma.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Услуга част от портала Интерестал показваща часа в момента и дава възможност за да се настрой компютъра или таблета да звъни при достигане на зададения час.

Удобно е за таргетиране по думи, като alarma, chasovnik. Рекламодател би рекламирал часовници, например. Друга възможност би била думите svetoven, chasovnik. Тези, които се интересуват от времето по различни части на Света или са бизнесмени пътуващи и говорещи с различни точки на планетата. Рекламодателите биха рекламирали чрез рекламни послания насочени към продукти или услуги към бизнесмени. Също хора посещаващи страници с думи световен часовник вероятно са хора желаещи да говорят със свои близки в различни държави и часови зони. При подходящо зададени думи бихте могли да предложите чрез продукти или услуги за разговори, тарифни планове, евтини разговори с чужбина, защо не и пътуване, екскурзии и дори почивки в чужбина.



roditeli.interestal.com
Родители
https://roditeli.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Услуга от портала Интерестал. Съдържа имена за деца и статии за родители - настоящи или бъдещи такива.

Помислете за секунда, кои би търсил, как да именува бебе? Вероятно някой, който му предстои да стане родител. Най-често това са млади и зрели хора, бременни жени. Рекламите ви могат да насочват майките или татковците към ваши стоки, услуги или събития предназначени за бебчета, децата или към самите родители.

Удобно е за таргетиране по дума roditeli, която се среща във всяка страница от този сайт. Също е възможно да се таргетира по домейна на сайта, а именно roditeli.interestal.com.



cvetnisaveti.interestal.com
Цветни съвети
https://cvetnisaveti.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Услуга от портала Интерестал предлагаща съвети за цветно комбиниране на дрехи.

Рекламодатели биха използвали таргетиране на своите банер реклами по този поддомейн за да привлекат вниманието на посетителите към сайтове за облекла, обувки, аксесоари, дори съвети за обличане.



sabitia.interestal.com
Събития
https://sabitia.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.05

Различни събития се представят в Интерестал.

Голямо разнообразие от етикети се залепят към всяко събитие. Тези етикетчета са и думи за свързване на рекламите ви към съответна аудитория. Например, ако се посетят страници с етикети и съответно ключови думи imen и den рекламната ни система ще покаже реклами съдържащи събития с етикет имен ден. Ако се замислим тези които посещават такива страници вероятно са им предстои да посетят такъв на свои близък, приятел, колега. Рекламодател би таргетирал такива хора за да им предложи чрез рекламите си стоки за подарък за именници например.



testove.interestal.com
Тестове
https://testove.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Услуга в Интерестал. Предлага тестове, които са достъпни без регистрация. Сайта проверява отговорите на потребителя и ги сравнява с верните. Поради тези 2 причини лесно и бързо хората си проверяват знанията по различни теми - по география, български език, английски език, логически задачи и други.

Удобно е за достигане до аудитория по дума като angliiski, vremena, които се срещат в страници свързани с тестове по английски език. Ползването на тези страници би бил сигнал за рекламодателите, че някой си проверява знанията - дали добри, дали не чак толкова по английски език и би насочил вниманието на хората към школа по английски език, например.



pojelania.interestal.com
Пожелания
https://pojelania.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Пожелания без повод и за различни случаи: към мъже, жени, за рожден ден, имен ден, нова година.

Например, рекламодатели могат да заложат в настройките на рекламата си, тя да се показва на хора посещаващи страницата с пожелания за нова година. Този тип хора вероятно биха се заинтересували от ваша банер / линк реклама на подаръци за Нова година.



idi-tam.com
Иди Там - Възползвай се от отстъпката
https://idi-tam.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Платформа предлагаща намаления на стоки, услуги и събития предоставени от български фирми към клиенти в България.



bgwebdirectory.com
БГ Уеб Директория
https://bgwebdirectory.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Уеб директория на различна тематика. Всеки списък разполага с кратко представяне на сайт и връзка към него, както и допълнителна информация различна за всеки списък.

Удобно би било за рекламодателите да таргетират по URL адрес https://bgwebdirectory.com/onlain-reklamni-platformi. Тези които посещават този списък вероятно търсят, къде да рекламират - представете вашите оферти за реклама във вашия сайт. Също така може да предположите, че тези хора са от фирми и може да рекламирате счетоводните си услуги, например. Разполагаме с разнообразие от списъци за хотели, споделени работни пространства, магазини и други.



vdahnovenia.interestal.com
Вдъхновения
https://vdahnovenia.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Няколко вдъхновяващи истории.


polls.interestal.com
Polls
https://polls.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Английска версия на услугата Анкети в Интерестал.


ideas.interestal.com
Ideas
https://ideas.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Английска версия на услугата Идеи в Интерестал.


inspirations.interestal.com
Inspirations
https://inspirations.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Услуга на английски език за вдъхновяване от Интерестал.


fortunes.interestal.com
Fortune Cookie Texts
https://fortunes.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Английска версия на услугата за изтегляне на Късметчета в Интерестал.


visitvidin.com
Посети Видин
https://visitvidin.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Сайт за град Видин разполагащ с информация за хотели, автобуси, влак, природни и исторически забележителности.

Чрез този сайт могат да се насочат чрез рекламни послания хора - вероятно туристи. Можете да предложите оферти към други дестинации за почивка или екскурзия.



smartolution.com
Смартолюшън
https://smartolution.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Реклами от платформата Едс Смартолюшън се показват само в 3 страници.


haresvania.interestal.com
Харесваш ли снимките ... ?
https://haresvania.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Оценяване на снимки на мъже и жени. Възможност за потребителя да качи бързо и лесно снимка и да разбере, колко харесвания ще събере.


smartruments.com
Smartruments
https://smartruments.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Smart tools for webmaster and site owners, Very easy website integration - just a 1 row of JavaScript.


kak-da.interestal.com
Как да ... ?
https://kak-da.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Как да направя ... ?
Как да намеря ... ?
Как да се справя ... ?

и още подобни статии с практични съвети за всеки.


business.bgwebdirectory.com
Business BG Web Directory
https://business.bgwebdirectory.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Find Business Manager or Brand.
  • Find the decision maker of a brand
  • Find great people to follow, make partnership or just a contact
  • Get more fans / followers of your social network accounts
  • Advertise for free yourself, your social accounts and brands


wishes.interestal.com
Wishes
https://wishes.interestal.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.03

Wishes for Birthday, Women, Men, Baby, New Year and more.


time4.dance
Време е за танци
https://time4.dance/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.04

Танцови събития в България. Посетителя има възможност да разбере в най-големите градове, къде са партитата и уроците по танци. 7 вида танци в 6 града. По време на провеждането на партито или урока може да се даде оценка по различни показатели.


fakturi.smartolution.com
Фактуриране Смартолюшън
https://fakturi.smartolution.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.05

Издаване на фактури онлайн. Не е СУПТО софтуер. Издаване на фактури на български и английски език в евро и лева. Различни абонаментни планове позволяват различно количество документи да се издават. Връзка с VIES за извличане на клиенти от европейската база данни и за проверка за ДДС регистрация на клиента в деня на издаване на фактурата.


mentor.smartolution.com
МЕНтор Смартолюшън
https://mentor.smartolution.com/

Цена на 1000 импресии: € 1.500
+
Цена на клик: € 0.05

Твоят МЕНтор за да разбереш другия пол. По-лесно е когато има кого да питаш. Да питаш, който знае.


Не приемаме

картинки, снимки и/или линкове за реклама със съдържание, но без да се ограничава до: пиратски софтуер, аудио и/или видео, само за възрастни, съдържащи вируси, обиди.