1. в Пловдив ▼
    • Варна
    • Пловдив
    • Русе
    • София
приятели

График на Танците в Пловдив

Избери вида танц и виж обобщения график на събитията в различни танцови студия и техните зали. Ще намериш, къде се провеждат, рейтинг, организатора им и още важна информация.

Начало на танциЖанрПартитаУроци
Кизомба[PartyCount]1
Народни танциБГ[PartyCount]2

Молим да споделите с инструкторите и управителите на заведения да добавят безплатно тук още забавления.


Time4.DANCE

Сайта-График танцови събития обединява
бързо и прегледно ни уведомява,
така времето ни спестява!

За танците в Пловдив ▼

Пловдив е избран за Европейска столица на културата за 2019 година и е първият български град удостоен с тази титла. Това прави градът с тепетата предпочитан домакин на множество културни мероприятия включително танцови. Едно от тях е Фанта Танцов Фестивал, който през 2020 г. се провежда за 16-ти път!

Пловдив е може би втория по големина град в България. Със своите университети града привлича студенти. А всички знаем, че където има студенти има и празненства.

Било за рожден ден, било за освежаващо питие и модерна музика мъже и жени се събират да се веселят. Музиката върви ръка за ръка с танците. По барове, ресторанти и дори паркове учители по танци от Пловдив и дори от София организират уроци по танци. Така заедно с хапването и пийването начинаещите можем да научим нови движения и повеселим. Напредналите в танца се развихрят и така забавляват себе си и зрителите.

В Пловдив се намира и Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство Професор Асен Диамандиев (АМТИИ). Висшето училище е член на Международната организация за фолклорно изкуство към ЮНЕСКО.

Изработка, Поддръжка и Маркетинг на Сайта от Смартолюшън ЕООД © 2018 - 2024 Всички права запазени