1. в София ▼
    • Варна
    • Пловдив
    • Русе
    • София
приятели

График на Танците в София

Избери вида танц и виж обобщения график на събитията в различни танцови студия и техните зали. Ще намериш, къде се провеждат, рейтинг, организатора им и още важна информация.

Начало на танциЖанрПартитаУроци
БачатаЛатино[PartyCount]1
Народни танциБГ[PartyCount]1
СалсаЛатино13
ТангоЛатино[PartyCount]1
ЗумбаФитнес[PartyCount]1

Молим да споделите с инструкторите и управителите на заведения да добавят безплатно тук още забавления.


Тези, които искат танцово да се ограмотяват
също и хората, които искат да се забавляват
редовно сайта Time4.DANCE посещават …

За танците в София ▼

Нашата столица и най-голям град в България привлича хора от провинцията с големите си концерти, шумни купони и нощен живот. А където има музика има и танци. Разпространени са най-разнообразни танци, като започнем от Хип хоп, Салса, Суинг, Спортни танци, Танго, Бели денс и стигнем до нашите Български ръченици и Народни хора. Дори чалга ако щете.

Туристи посещават забележителностите в града, концерти и бляскави фестивали посветени на танците. На фестивалите освен забава се провеждат и състезания по танци, събиращи талантливи танцьори на едно място. Те са радост за очите ни и дори могат да ни покажат техники и дадат ценни съвети в техните уъркшопи.

След работа хора разпускат ума и тялото си редовно на уроци по танци в София. Отпочиват след дългия работен ден и се зареждат с нови сили за другия бизнес ден или домашните ангажименти. Родители водят своите деца на уроци по танци.

Повечето танцувални и музикални стилове навлизат от чужбина в България първо в нейната столица. След това те се срещат със своите първи последователи пленени от музиката, ритъма или красотата на движенията. След многобройни тренировки едни от най-талантливите и същевременно предприемчиви ученици започват да разпространяват в този град после в онзи и така по цялата страна магията на танца. Така започва провинцията да се обогатява с нови културни мероприятия, уроци и веселби.

Някои от школите в София са:

Изработка, Поддръжка и Маркетинг на Сайта от Смартолюшън ЕООД © 2018 - 2024 Всички права запазени